Jeannet van Doorn

jeannetIn het leven kan je op een bepaald moment wel eens met iemand willen praten. Gewoon met iemand in  gesprek gaan over wat je bezig houdt. Omdat er dingen in het leven gebeuren die je niet begrijpt, omdat je op een kruispunt staat en niet goed weet welke kant je op moet. Een gesprek over geloven of het leven en de zin daarvan. Ik wil je graag de mogelijkheid geven voor zo’n gesprek. Dat doe ik vanuit een open en respectvolle houding.

Zo’n gesprek gebeurt voor mij ook altijd in een vertrouwelijke sfeer. En wat mij betreft doen we dat ergens waar ze ook nog eens lekkere koffie of een biertje hebben of gewoon in de privé sfeer.

Wie ben ik?

Na een mooie jeugd in verschillende dorpen begon ik in 2006 met de studie theologie aan de Universiteit van Utrecht en in augustus 2013 ben ik afgestudeerd aan de PThU als Theoloog/Predikant. Na 7 jaar genoten te hebben van studeren en alles wat daarbij hoort ben ik nu sinds 2014 verbonden aan het project Nieuw-Westenwind in Amsterdam Nieuw West. Een project dat aansluiting zoekt bij wat bewoners van Amsterdam Nieuw-West bezighoudt en mensen met elkaar in contact wil brengen om voor elkaar van betekenis te zijn bij zowel geloof- en levensvragen als in het leven van alledag. Daarnaast ben ik gemeentepredikant in IJmuiden.

In mijn werk geniet in enorm van ontmoetingen met mensen. Elkaar ontmoeten zoals we zijn, op de plaats en in de situatie waar we ons bevinden. Ik heb een bijzondere liefde voor Bijbelverhalen, verhalen over mensen zoals jij en ik en de God van Israël. En ik zie het als een uitdaging om deze verhalen weer onder de aandacht te brengen. Omdat ik geloof dat deze verhalen ons juist in deze tijd meer te vertellen hebben dan we op het eerste gezicht denken.

Ook als u niet naar de kerk gaat of niet zo vaak, voelt u zich vrij om contact met mij op te nemen!

www.nieuw-westenwind.nl