MEDIA

Loket Levensvragen wil graag 'your vote'

Van 9 tot en met 11 september wordt het jaarlijkse Magneetfestival gehouden (Oostpunt, IJdijk 10). Een festival waarbij iedereen via een co-creatie platform ideeën in kan dienen en de mogelijkheid kan creëren om zelf invulling aan het festival te geven. Dit jaar is het festivalthema 'Bouw je droom'. Help mee om voor het derde jaar op rij het festivalteam van Loket Levensvragen van de Protestantse Kerk Amsterdam op het Magneetfestival te krijgen.  Stem daarom nu op onze workshops:  'Welke dromen zijn geen bedrog?' stem hier: www.magneetfestival.nl/idea/droomkastelen-bouwen  - 'Droomkastelen bouwen' stem hier: www.magneetfestival.nl/idea/welke-dromen-zijn-geen-bedrog 

Droomkastelen bouwen
Luister naar een verhaal over een dromenbrenger. Kom er achter waar jouw eigen droom voor de toekomst over gaat. Krijg een consult over waar je gelukkig van kunt worden. Kinderen mogen luchtkastelen bouwen.
Kom binnen in onze droomwereld. Luister naar een verhaal over een dromenbrenger en vertel jouw eigen droom tevoorschijn. Krijg een consult over waar je gelukkig van kunt worden. Kinderen kunnen hun droom tekenen en bouwen een gezamenlijk luchtkasteel met materiaal dat niets (!!??) meer waard is. We komen immers om in overbodige spullen en gooien van alles weg. Een duurzame toekomst begint nu. Samen bouwen aan een droomkasteel van wat voorhanden is.
Welke dromen zijn (geen) bedrog?
Hoe kom jij erachter welke droom geen zeepbel is? In deze workshop gaan we op zoek naar de droom die geen bedrog is.
Welke dromen zijn bedrog? Ontdek waar jouw droom over gaat en leer van de oude wijze Ignatius (16e eeuw) hoe je erachter welke droom je wel en niet moet najagen. Hoe kom jij erachter welke droom geen zeepbel is? In deze workshop gaan we op zoek naar de droom die geen bedrog is.

Loket Levensvragen is een initiatief van de Protestantse Kerk Amsterdam. Alle Amsterdammers kunnen bij het loket terecht, ongeacht hun levensovertuiging. De vragen die bij het loket binnenkomen, worden gekoppeld aan een netwerk van pastors door heel Amsterdam. Voor een goed gesprek ‘face to face’, om je hart te luchten en nieuw perspectief te vinden. Kijk voor meer informatie op www.loketlevensvragen.nl